No van tenir la mateixa sort els cadets que ahir dissabte després del partit dels infantils jugaven a  casa contra Sitges; amb moltes expectatives després de la victòria contra Braça RC la setmana passada els Voltors no van poder superar al Sitges. Ho llegim a la crònica d’en Dani Roca:

“El dissabte s’ha aixecat amb pluja, i amb dubtesque després de tota una nit plovent es pogués disputar el partit del Joves Voltors contra el Sitges.
Al llarg del matí hem anat descobrint que el camp estava en condicions i poc a poc el cel s’anava aclarint.  Però al igual que el temps, els Joves Voltors també estaven tocats. Només eren catorze. Gràcies a l’Otger, que ha jugat lesionat tot el partit, s’ha pogut completar un equip.

El matx ha començat molt igualat amb uns Joves Voltors que defensaven molt bé, però que no acabaven de trobar el forat en la defensa del Sitges.  No obstant el primer en aconseguir un assaig va ser el Sitges, no només un cop, sinó dues vegades en el primer quart d’hora.
En els següents vint minuts els de Sitges varen limitar-se a defensar i fruit d’això els tarragonins varen poguer fer el primer assaig acabant la primera part  en 5-12.
En la segona part, en la primera jugada, un nou jerro d’aigua freda, els Sitgetans feien un assaig. 5-17 en el marcador.  No semblava que les coses poguessin canviar, però l’esperit de lluita dels Joves Voltors van convertir els següents vint minuts en un atac constant. En canvi, un Sitges que va ser molt sòlid en defensa, no permetia puntuar. En el minut vint, per fi va arribar l’assaig dels Joves Voltors, i amb la transformació vàrem començar a somiar amb la remuntada. El 12-17 ens posava a només un assaig i transformació de la victòria.
Però no més, a la següent jugada, després de l’expulsió per deu minuts amb targeta groga d’un dels nostres els del Sitges varen passar a l’atac, i en el següent quart d’hora el marcador va començar a córrer, 12-22, 12-27, 12-29, 12-34, 12-39, d’una forma massa humiliant per l’entrega i actitud que havien demostrat fins en aquell moment.
Es feu evident que els molts lesionats que té l’equip i la falta d’efectius per substituir-los, juntament amb la duresa de la categoria havia desgastat els Joves Voltors. De totes maneres recordem que aquest equip S18 del Tarragona juga a primera divisió, que estem molt orgullosos d’ells i que sempre estarem al costat dels Joves Voltors per tal que segueixin creixent com han estat fent-ho fins ara.”