“Aquest dissabte 14 de febrer els Joves Voltors han visitat el sempre difícil camp de l’Hospitalet amb l’intenció d’aconseguir una victòria que demostres la vàlua dels jugadors del Tarragona.
 Per altra banda, l’Hospitalet esperava la visita dels Joves Voltors per tal de venjar la derrota que havien sofert a casa nostra durant la primera fase de la lliga.
 I amb aquestes intencions sortiren els dos equips al camp, però va ser l’Hospitalet, qui de seguida va obrir el marcador amb un cop de càstig que en poc temps els Joves Voltors neutralitzaren amb un altre cop transformat.
 Les coses anaren molt equilibrades a partir d’aquell moment, en el que semblava que els dos equips s’estaven estudiant. Només un cop de càstig transformat per l’Hospitalet trencà l’equilibri en el marcador, quedant aquest en un 6-3 al final de la primera part.
 A la segona part les coses canviaren de color, els Joves Voltors varen sortir al camp convençuts que podien guanyar el partit, la pressió era gran i l’Hospitalet només podia defensar-se.
 Tot i això, semblava que el premi a tant d’esforç dels Joves Voltors no arribava mai. L’Hospitalet es defensava amb ungles i dents. Però a 10 minuts del final arribà el premi, dos assajos gairebé consecutius posaven el marcador en 6-13.
 Semblava que el resultat era definitiu, però en les dues ultimes jugades els de l’Hospitalet saberen crear el desconcert en les files dels Joves Voltors fent dos assajos i una transformació posant el marcador en 18-13 a favor dels locals, i deixant-nos un mal regust de boca per una derrota que no esperàvem.
 Tot i el marcador els Joves Voltors varen demostrar que son capaços de plantar cara a qualsevol equip i que estan disposats a donar el millor d’ells en qualsevol circumstància, cosa que ens enorgulleix i que ens fa seguint animant-los a seguir progressant com a equip.”

Dani Roca