infantils santcu29nAhir dissabte 29 de novembre els infantils del Rugby Tarragona van disputar el partit corresponent a la setena jornada de la lliga de S16 contra el líder invicte de la classificació, el Sant Cugat. Sota una pluja intensa els Voltors, malgrat donar-ho tot, no van aconseguir que el seu esforç es traslladés al marcador que va ser de 0-61. Ho llegim a la crònica d’en David Garcia:

“El partit d’aquesta jornada entre el Tarragona i el Sant Cugat era gairebé de tràmit, ja que els visitants ja estaven classificats per a la primera categoria i els locals no depenien d’ells mateixos, fins i tot en el cas d’aconseguir una victòria que es presentava més que improbable. El Sant Cugat ha fet manifesta la seva superioritat basant-se en un excel·lent joc de continuïtat, un notable afany en la recuperació de la pilota i eficàcia en el placatge. Tot i així, la pluja ha provocat nombrosos errors a l’hora de fer anar la pilota, fent que la possessió canviés d’equip molt sovint. A aquestes qualitats els Voltors han oposat una defensa que, si bé a vegades mostra certes mancances en quant a l’organització, ha estat pressionant molt en tot moment, contribuint també a que els líders del grup fessin moltes més errades. Però és als apartats de continuïtat i recuperació on els tarragonins han estat més fluixos i on s’ha fet palesa la diferència al marcador. Els liles han sabut dominar a un equip superior durant alguns períodes de l’encontre, però no han estat capaços d’arribar a fer marca, tot i estar a punt d’aconseguir-ho alguns cops. Tampoc s’ha pogut aturar la successió d’assajos dels visitants, encara que sí que ha estat més reduïda del que es podia esperar tenint en compte el nivell de joc de tots dos equips.

Es conclou d’aquesta manera la primera fase de la lliga, estant molt a prop d’aconseguir l’objectiu de passar a la categoria superior, davant d’un públic molt sofert que ha hagut d’aguantar la pluja i el fred. Us estem molt agraïts un cop més!”