Tota l’activitat del Rugby Tarragona pel proper cap de setmana es concentra el dissabte 21 de febrer en què totes les categories tenen competició fora de casa a excepció del Primer equip sènior que juga a casa a les 15,30h.

L’Escola escalfarà motors per a la propera setmana en què tindrà lloc el dissabte 28 de febrer el gran esdeveniment esportiu anual del Rugby Tarragona: l’XI Trobada d’Escoles de rugbi Ciutat de Tarragona; aquest dissabte però, els nens i nenes del Tarragona es desplaçaran a Cornellà per participar en la trobada organitzada per aquell club i en la que també hi prendran part els Spartans de Granollers, els de Sales Viladecans, el Tarragona i els amfitrions del Cornellà.

Per altra banda, els S18, viatjaran a Girona per disputar a les 13h amb GEIEG el partit corresponent a la quarta jornada de la lliga de Primera Catalana, tot i que els Voltors només han jugat (i han perdut) dos partits, un contra BUC a casa, i l’altre a La Feixa Llarga contra RC L’Hospitalet.

Els S16 viatgen a Barcelona per jugar contra Gòtics RC també a les 13h. el partit de la quarta jornada de la lliga de Segona Catalana on els Voltors ocupen el tercer lloc amb 12 punts i els Gòtics el cinquè amb 8.

El primer Equip juga dissabte a casa a les 15,30h el partit corresponent a la jornada sisena de la lliga de Primera Catalana; els Voltors, dirigits per Hervé Boulais, ocupen el tercer lloc de la taula amb 19 punts, encapçalada pel Sitges B amb 20 punts, seguits per Banyoles RC amb 19 punts també.