escola 14El proper dissabte 5 d’abril els infantils (Sub16) del Rugby Tarragona es desplaçaran a Cornellà per jugar contra el CEU el partit de tornada de les semifinals de la lliga. Recordem que els nostres Voltors van perdre a casa el passat 22 de març, tot i que amb un marcador ajustat de 16-21. Recordem que haver arribat fins aqui per aquest equip ha suposat tot un repte ja que comptava amb pocs jugadors a principi de temporada.

Mentre a Tarragona tindrà lloc una Trobada d’Escoles amb UE Santboiana, CEU  i CR Tarragona. Des de les 11 del matí fins a la 1 del migdia aproximadament, les diferents categories de la nostra Escola (des de Sub6-8, a Sub14) jugaran amb les que vinguin de la UE Santboiana i CEU; és aquesta una més de les trobades marcades per la Federació Catalana de Rugby.

També el dissabte al matí els Old Vultures del Rugby Tarragona visitaran als seus homònims de King’s Pebrots (Associació de Veterans de Rugby de Barcelona) amb qui jugaran un partit amistós a L’Hospitalet de Llobregat. Una trobada entre vells amics per assaborir, un cop més, la sensació de jugar amb l’ovalada i compartir el tercer temps.