escola recursAquest últim dissabte del mes de gener es presenta carregat de rugbi a Tarragona ja que al Complex Educatiu hi haurà activitat des de les 11 del matí fins a mitja tarda.

Els més matiners seran els nens i nenes de l’Escola del Rugby Tarragona que jugaran amb els Gòtics RC i amb CR Sant Quirze, trobada programada per la FCR, a partir de les 11h del matí i fins les 14,30h. hora en que s’organitzarà el tercer temps per a tots els participants.

A les 14h serà el torn dels cadets S18 que s’estrenaran a la lliga de Primera Catalana jugant contra BUC el partit corresponent a la primera jornada de la competició.

A les 15,30h el Primer Equip sènior, que juga a Primera Catalana, disputarà el partit de la quarta jornada de la lliga contra Sitges B; després de tres victòries consecutives el Tarragona ocupa el primer lloc de la classificació amb 13 punts.

Els únics Voltors que no seran a Tarragona el dissabte 31 de gener seran els infantils o S16 que viatgen a Vilanova per jugar contra SEL Vilanova el partit corresponent a la segona jornada de la lliga de Segona Catalana.