Aquest últim cap de setmana del mes d’abril només els S16 del Rugby Tarragona tenen partit de competició; s’enfronten a casa a les 13h amb els Spartans de Granollers, els cuers de la taula de Segona Catalana. Els Voltors son els líders de la lliga amb 37 punts, i gairebé invictes amb només 1 partit perdut.

Els cadets S18 van acabar la lliga de Primera Catalana en la qual han quedat sisens després de la derrota soferta a casa el dissabte passat contra Barça; els sèniors tenen jornada de descans però el diumenge es desplaçaran a LLeida per jugar un amistós amb INEF Lleida, el líder imbatut de la Divisió d’Honor Catalana, sens dubte tot un repte per als nois d’Hervé Boulais, a qui els queden encara tres partits de lliga: contra el Garrotxa, el Manresa RC i els Spartans, liders de la lliga de Primera Catalana i a només 2 punts del Tarragona.

Aquest cap de setmana a les instal·lacions del club tindrà lloc també la segona jornada del Curs de Formació Nivell I per a entrenadors, en quatre sessions, impartides el divendres a la tarda, el dissabte al matí i a la tarda i el diumenge al matí.