Campionat Catalunya 1a Cadet

Complex Educatiu Tarragona

VOLTORS CRT 19

FC BARCELONA 24

(foto Pere i dades Emili) Aquest dissabte els CADETS van disputar a primera jornada de la Primera Divisió rebent la visita del BARÇA, un rival directe en les aspiracions per quedar el més amunt possible en la classificació.El partit no va començar de la millor manera desitjable doncs el BARÇA va arrollar els nostres en els primers 15 minuts anotant dos assajos transformats (0 a 14) i amb el CRT tancat a la seva 22. La raó potser la trobem en una defensa no gaire efectiva que no acabava d’aturar en curt les acicons dels davanters culés. Arribat el segon assaig rival, el CRT més per orgull que per joc va equilibrar el domini del partit, millorant sobretot la defensa. en el minut 25 s’arrivaria a la zona d’assaig rival després d’una jugada de pressió després d’un llarg xut i finalitzada amb la marca de Juan Carlos, tranformada per Marc. Per altra banda Juanda tenia que deixar el camp amb un trau al cap sense més importància però que el va impedir continuar (Revuelta el substituí). No es va moure més el marcador fins arivar al descans (7 a 14).

 

En la segona part el domini va estar molt repartit i cada equip va tenir oportunitats per emportar-se el partit. El CRT empatà el partit només començar el segon periode amb un assaig per la línia de tres-quarts transformat un cop més epr Marc (14 a 14). Al minut 10 el BARÇA es tornava a avançar (14 a 19) i deu minuts després Adolfo anotava un nou assaig no transformat (19 a 19), després que Marc hagués de sortir del camp commocionat després d’un fort placatge. A dotze minuts del final el BARÇA va aprofitar un error en un xut defensiu dins la vint-i-dos per entrar per darrera vegada fins a marca (19 a 24). En els darrers minuts els VOLTORS ho van intentar de totes les maneres però van desaprofitar moltes possessions dins la 22 del BARÇA aprop de marca. Els nervis van trair-los quan semblava que el CRT seria capaç de girar el marcador.

 

Els jugadors van sortir amb mal regust doncs van tenir la victòria a tocar davant un fort BARÇA que era esperonat pel seu entrenador a passar per sobre dels nostres.

 

El proper cap de setmana el CADET visita un fortíssim rival, SANT CUGAT, clar aspirat al títol. De ben segur que tot i la dificultat, els jugadors sortiran al camp ben conscienciats del luxe de poder jugar amb els millors de Catalunya.