photo.phpEl proper dissabte 25 i diumenge 26 es presenten força actius per al Rugby Tarragona ja que totes les categories tenen partits de lliga. El dissabte, a més, el Club Rugby Tarragona organitza una Jornada de Portes Obertes amb la modalitat rugby 3 X 3 amb l’objectiu de donar a conèixer el nostre esport. D’11 a 1 del migdia, nens i nenes a partir dels cinc anys tindran l’oportunitat de jugar a rugby de la mà dels entrenadors i monitors de l’Escola del Rugby Tarragona.

 

Jornada de Portes Obertes.

 

El mateix dissabte les categories promeses (Sub 16 i Sub18) es desplaçaran a Barcelona i Vilanova per disputar els partits corresponents a la setena jornada de lliga; els Sub 16 s’enfrontaran contra CNPN Enginyers a la Mar Bella i els Sub 18 contra SEL Vilanova a la capital del Garraf. Els Sub16 ocupen la setena posició en la classificació i CNPN la desena; pel que fa als Sub18, el Rugby Tarragona ocupa el segon lloc amb 22 punts, i el SEL Vilanova el 7è amb 12.

El diumenge 26 el Primer Equip Sènior es desplaçarà a Lleida per jugar el segon partit de la segona volta contra INEF LLeida, encontre que es preveu difícil ja que els de la Terra Ferma ocupen el segon lloc en la classificació i els de Tarragona ocupen actualment la vuitena.