Campionat Catalunya Segona Divisió

CLUB RUGBY TARRAGONA 18

REUS DEPORTIU 10

Avui hem assistit a un partit dels que fa afició, amb dos rivals amb moltes ganes de jugar, un resultat emocionant i deferents fases de domini. Tot i les intenses pluges dels darrers dies i la que ha acompanyat tot el partit el camp ha presentat un aspecte inmillorable. El CRT sortia amb ganes de demostrar que lo succeït la passada setmana a Olot va ser un accident. Trencant costums els VOLTORS han sortit al camp enxufats i de seguit s’han fet amb el control del joc, perdent només el domini en les touches. Aquesta superioritat s’ha fet realitat amb assaig de Massa, un cop transformat per Agus i un altre assaig de Marcel. En els darrers minuts del primer temps el REUS s’ha anat treient la pressió de sobre arribant en vàries ocasions fins la 22 tarragonina. En els darrers segons un cop del CRT ha estat aprofitat pel REUS per anotar 3 punts, arribant-se al descans amb 13 a 3.

En la segona part el domini s’ha equilibrat totalment amb un cert avantatge pel REUS que ha trobat el camí jugant per davantera. El REUS ha controlat la pilota jugant amb llarg mauls i d’aquí ha arribat la concessió per part de l’arbitre d’un assaig de càstig per no respectar la distància en defensa en cops aprop de la zona de marca (13 a 10). Semblava que el REUS estava en condicions de capgirar el marcador però la gran defensa que ha fet el CRT durant tot el partit ha anat minvant el domini reusenc i en les darrers 10 minuts el CRT s’ha tornat a llençar a l’atac practicant un joc obert. Després d’un cop de càstig pel CRT dins la 22 rival ha arribat el tercer assaig jugant el cop per davant fins entrar tot el paquet a marca. Els darrers 5 minuts han estat d’estira i arronsa amb 2 cops a pals desaprofitats pel CRT. Final i molta alegria pels jugadors i seguidors del CRT!

 

L’arbitratge ha estat molt correcte amb algunes exclusions temporals per cada equip. A millorar les conversions a pals dels assajos, que fins ara no s’aprofiten gaire per part dels nostres xutadors. Felicitació especial pels que esteu treballant des del Club per tenir un terreny de joc amb unes condicions tan explèndides.

 

CR Tarragona: Albertot (Rocamora), Serres, Carlos (Joan); Massaguer (5), Plana; Andres, Kiko, Marcel (10); Àcid, Agus (3); Chus (Iker), Lahuer, Jere, Jose i Vives (Nolla).

 

ENTREU PER VEURE LES MILLORS IMATGES