1557589 230162557163541 569634020 nLes vacances nadalenques han passat factura al Primer Equip del Rugby Tarragona que no va ser capaç ahir diumenge de superar al RC Cornellà. Ho llegim a la crònica del partit a càrrec de  Dani Roca.

“El partit d’aquest diumenge ens ha portat una derrota molt ajustada dels Voltors per 5 a 14, que ha reflexat la pèrdua de forma dels de Tarragona ja que els de Cornellà no van fer gaires mèrits per la victòria. Durant tota la primera part tot va ser molt ensopit. Un Cornellà amb més pes a la seva davantera va anar guanyat terreny a un Tarragona que es va obstinar en trencar la defensa del Cornellà, sense desplegar el seu joc a la mà molt més adequat al seu estil, acabant aquesta part amb un 0-0 en el marcador.
A la segona part arribaren els punts però el joc a la mà dels Voltors només aparegué en poques ocasions, una d’elles a l’únic assaig del Tarragona. Però un Tarragona lluitador, encara que incapaç de desenvolupar el seu joc, va acabar ensopegant amb un Cornellà que sabedor del seu pes superior es va limitar a allunyar el Tarragona del seu camp amb xuts llargs i defensant el seu terreny de forma ordenada”.