torroella 16mAquest mati de diumenge els jugadors del Primer Equip del Rugby Tarragona s’han desplaçat a Torroella per jugar contra els Senglars. Malgrat estar molt a punt d’aconseguir la victòria el marcador, ajustat de 15-13, ha girat a favor dels Senglars. Els detalls a la crònica d’en Dani Roca:
“Avui hem pogut veure un partit en el qual els Voltors han estat a punt de guanyar, tot i el vent en contra, l’àrbitre massa casolà i un equip de Senglars que havien après molt be la lliçó de la seva derrota a Tarragona.
La primera part ha estat dominada pels Senglars, que amb el vent en contra i un joc agrupat molt ben treballat, han aconseguit que els Voltors ni tan sols s’atansessin a la marca rival. No obstant, al davant, s’han trobat uns Voltors molt combatius que només els han permès fer una marca.
A la segona part, tot semblava presagiar que el rumb canviaria, però la intervenció de l’àrbitre, que no ha permès que els Voltors aprofitessin els avantatges i ha forçat al Tarragona agrupat, joc en el que tenien un clar desavantatge. No obstant, els tarragonins han lluitat de valent i tot i que anaven perdent el últims cinc minuts amb un 15-13 al marcador, han fet patir als Senglars que han acabat remant l’hora.”