seniorAquest diumenge 14 de setembre el Primer Equip sènior del Rugby Tarragona s’ha desplaçat a Vilanova per disputar un matx amistós amb els amics de SEL Vilanova; el partit ha tingut lloc a les 12 del migdia i n’ha sortit guanyador el SEL.

Reproduïm la crònica del nostre company Xavi Roca:

“Segon partit amistós de pretemporada del primer equip del Tarragona avui a Vilanova. Repartit en quatre parts de vint minuts, el partit ha servit de banc de proves pel nou entrenador de l’equip, Hervé Boulais, qui ha pogut posar a prova en diferents posicions als més de vint homes que avui tenia disponibles.

No tant per la calor asfixiant que es respirava (el partit s’ha celebrat a les dotze del migdia), sino, sobretot, per la deficient forma física del conjunt de l’equip, els de Tarragona han acabat perdent el partit. La progressiva pèrdua d’intensitat, el desordre en determinats moments, la manca de recolzaments de qualitat, i algunes deficiències en les fases estàtiques són els aspectes a millorar. En canvi, la comunicació en defensa i la intensitat de l’equip, sobretot en les primeres parts del partit, prometen bones sensacions per aquesta temporada.

Després del partit, els locals han organitzat un magnífic tercer temps, i els dos equips han compartit paella, cervesa, i bon ambient. La pròxima setmana els Voltors juguen l’últim amistós abans de començar la lliga, aquest cop, a casa, contra la Unió Esportiva Santboiana. A jutjar pels comentaris escoltats entre els jugadors, s’espera comptar amb tots ells, recuperats i animats per continuar avançant. Exceptuant-ne algun d’especialment dropo que, després del partit, declarava: “Yo estoy petao, no vuelvo más”. Us deixem que tracteu d’endevinar de qui es tracta.”