1975230 250162928496837 1602337733 nAvui diumenge 9 de març de 2014 a les 12 del migdia ha tingut lloc a Tarragona el partit dels sèniors de la lliga de Primera Catalana contra Hospitalet B, partit que ja preveiem difícil. En llegim els detalls a la crònica feta per Dani Roca.
“El partit ha començat amb un Tarragona amb molta empenta que ha començat puntuant amb la transformació d’un cop de càstig. No obstant l’Hospitalet B, que s’ha presentat amb reforços del Primer Equip, que aquesta setmana descansava, s’ha refet de seguida i s’ha equilibrat el matx.
En el minut 8 l’Hospitalet B s’ha avançat en el marcador amb un assaig, fins que en el minut 22 els Voltors s’han tornat a posar per davant en el marcador amb un altre assaig i la corresponent transformació. Però malauradament en els últims minuts de la primera part els de l’Hospitalet B han començat a atacar amb molta força i han aconseguit dos assajos que han fet acabar la primera part en un 13-19 desfavorable pels Voltors.
La segona part ha començat com la primera, amb la transformació d’un cop de càstig per part del Tarragona, però a partir d’aquest moment el partit s’ha encallat amb un clar domini dels Voltors, però sense que poguessin aconseguir cap punt, fins que als últims deu minuts els d’Hospitalet han atacat amb força i aconseguit un nou assaig. Lluny de rendir-se, els Voltors han seguit l’atac i fruit d’aquesta voluntat, en el minut 77, s’ha aconseguit un assaig pels tarragonins. Una última transformació d’un cop de càstig per part de l’Hospitalet B ha acabat de maquillar el resultat en un 18-27.
Tot i la derrota hem pogut veure uns Voltors que no s’han rendit en cap moment i que poc a poc van millorant la seva forma física i el seu joc.”