1535377 510982952354840 752064671 nAquesta setmana ha tingut lloc una trobada amb els representants de la Fundació Casal Amic i els del Rugby Tarragona per establir un conveni de col·laboració entre ambdues entitats i apropar el rugby a nens i nenes amb risc d’exclusió social. Paral·lelament es va fer una reunió amb els pares i mares dels nens i nenes per tal d’explicar-los que és el rugby, els seus valors i també per concretar els detalls de l’activitat que faran la canalla al Club.

L’activitat, que s’iniciarà el proper dijous 6 de març en horari de 18 a 19h de la tarda, estarà dirigida per entrenadors i entrenadores del Rugby Tarragona i els educadors del Casal Amic. Es preveu l’assistència d’uns vint-i-cinc nens.
Recordem que el Rugby Tarragona i la Fundació Casal Amic ja havien col·laborat el passat estiu 2013 participant activament en els casals d’estiu de Tarragona en una activitat que es desenvolupà conjuntament amb la Fundació En Xarxa i l’Institut Municipal de Serveis Socials, i també en el RAID multiesportiu que s’organitzà amb la regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Tarragona, a Campclar, amb l’objectiu d’apropar als infants i joves el rugby, i transmetent alhora la cultura de l’esforç, a més de vetllar per la seva inclusió.