santmagi 2El Club Rugby Tarragona ha participat activament en les festes de Sant Magí el passat cap de setmana. El dia 17 d’agost al matí, un equip format per diferents jugadors del Club va prendre part en el II Concurs d’estirar corda organitzat per la Colla Jove de Tarragona al carrer Cós del Bou. Hi participaren 14 equips. El Club Rugby Tarragona, que hi presentà dos equips, guanyà el concurs després de disputar la semifinal amb la Colla Jove de Tarragona.

Per la tarda, i amb l’objectiu de promoure el rugby entre els ciutadans de Tarragona i donar a conèixer el Rugby Tarragona es va muntar una paradeta a la Rambla Nova en la qual, a banda de vendre productes de merxandatge, es van fer petites exhibicions del nostre esport. A les persones interessades i que es van acostar a la parada se’ls va oferir un Val per a tres entrenaments gratuïts que permeten al seu propietari participar-hi a les instal·lacions del Club al Complex Educatiu i conèixer el nostre esport de primera mà.

En aquesta nova etapa el Rugby Tarragona vol ser present en tots els actes que es facin a la ciutat de Tarragona per donar visibilitat al rugby i al Club.