jerko3Ahir a la nit ens assabentàvem de la trista i sobtada mort d’en Jerko Labus, exjugador i capità del Primer equip del Rugby Tarragona; la notícia ens va arribar via Facebook per un missatge privat d’en Jordi Gallardo, ex jugador del Rugby Hospitalet, actualment jugador i company d’en Jerko a Nomadas Rugby Club de Quito (Equador) ciutat on residia actualment.

El Marcel i l’Eloi Boix, companys seus li han dedicat aquestes sentides paraules:
“Capità del Primer Equip, implicat amb la formació dels jugadors del club i amb l’activitat d’aquest. Internacional amb la selecció de rugby de Sèrbia.
Orgullós de les seves arrels i d’ell mateix, se’l coneixia com el Príncipe perquè n’era per pròpia voluntat. Generós amb la gent del seu entorn, líder tant a dins com a fora del camp de rugby.En el terreny de joc no només predicava amb l’exemple com a gran lluitador, sinó que forçava els companys a treure el millor de si mateix. Malgrat la seva joventut transmetia una gran saviesa i coneixements de l’esport que practicava.
Per a aquells que no el coneguessin, el Jerko era una d’aquelles persones que no passava desapercebut per allà on anava gràcies a la seva gran personalitat i per la seva gran determinació. Es feia estimar per tothom qui tenia a la vora i al Club Rugby Tarragona hi va deixar molts amics per a tota la vida. Tots aquests amics i els que el van conèixer el tindrem al nostre record per sempre.