Complex Educatiu de Tarragona

Diumenge 7 d’octubre a les 12 hores
Lliga 2a Catalana Sènior

CR TARRAGONA 64 (19)

SANTA COLOMA RC 0 (0)

No podia començar de millor manera la competició de Segona Catalana pels VOLTORS amb una contundent victòria contra els DRACS de SANTA COLOMA. Però no ha estat un partit gens fàcil pel que donaria a entendre el resultat. Els primers minuts de partit han estat pels visitants que amb una davantera pesada i un mig de melé molt incisiu han imposat el seu domini. La touche ha estat des del primer minut favorable als DRACS degut a les moltes novetats del CRT per davantera. No ha estat fins el minut 15 que el CRT no s’ha tret la pressió de sobre i Angel Luis ha finalitzat un bon atac iniciat per la tres-quarts tarragonina. Poc a poc el domini ha passat a mans del CRT que quan ha jugat a la línia ha superat sempre la línia de defensa rival. L’entrenador Diego ha fet un canvi a la davantera, Marcel per Massi, per augmentar la pressió defensiva sobre el mig de melé i terceres rivals. Això s’ha transformat en un millor domini del joc i en dos assajos més abans d’arribar a la mitja part, anotats per Chivi per la línia i Sergi per davantera. Al descans s’ha arribat amb un 19 a 0, insuficient per considerar resolt el partit. En la segona part, i amb les ordres ben clares de Diego de no baixar el ritme, el joc ha estat cada cop més dinàmic mentres que els visitants han anat perdent alguns homes per lessió. Amb el marcador clarament a favor a mitjans de la segona part han anat entrant jugadors de refresc que han sabut mantenir el bon joc de pressió i atac. El domini del joc s’ha anat incrementant cap a la recta final del partit i en els darrers minuts els assajos han anat caient un rere l’altre (Chivi(2), Agus, Maty, Andrés i Albert). L’etern Andrés ha anotat el darrer assaig del partit, resultat 64 a 0.

 

Ha estat un partit complicat a l’inici i que l’equip ha sabut resoldre trobant la millor manera de contrarrestar el potencial de l’equip rival. Un bon inici de Lliga que ha de servir a l’equip per treure’s els nervis de la competició, preparant partit a partit en busca de l’objectiu final.

 

Felicitats a tot el grup, per haver demostrat que son un equip.

 

CR Tarragona: Enric (Joanet), Yoel, Titi; Massi (Marcel), Angel Luis (Maty); Sergi LC, Andrés, Albert JC; Àcid (Lahuer (Jere)), Javier; Chus, Agus, Chivi, Prefe (Luis), Jose. També Convocats: Nolla, Molina, Àlex i Rocamora.