Campionat Catalunya 2a Divisió

Dissabte 12 gener a Granollers

XV DEL VALLÈS 10

VOLTORS CRT 20

Els VOLTORS van tancar la primera volta del Campionat de Segona Catalana visitant el XV VALLÈS a Granollers amb ganes d’endur-se el partit, però amb vàries absències importants (Titi, Jere, Plana, Pau, Lahuer, Jose, Chus i Marcel). L’equip va formar amb majoria de jugadors Juvenils (Yoel, Costana, Will, Agus, Jan, Paco, Javi i Mesi), un èxit de la feina dels darrers anys al Club.

El partit es va jugar en un terreny de joc de petites dimensions gens favorable pel joc del CRT, que va começar amb un cop de càstig transformat pel CRT i un assaig molt matiner que feia pensar en un partit plàcid. Però no va ser així doncs durant la resta del partit els VOLTORS van cedir la iniciativa al XV VALLÈS que jugà amb molta contundència i ganes de guanyar. No va ser un bon partit del CRT però s’ha de destacar l’excel•lent feina defensiva d’en Jan i Paco, i el bon partit que Will va realitzar fins a la seva lesióm que suposà un punt d’inflexio en el partit.

El partit no va estar ben controlat per part de l’arbitre i això va originar que el partit no evolucionés de la millor manera. No es van aturar els placatges alts ni els fores de joc i quan l’arbitre es va decidir a sancionar va aturar constantment el joc. Les bronques van ser constants perque les regles del joc no van ser ben interpretades per tots.

Totes les anotacions es van fer en la primera part, arribant-se al descans amb el 10 a 20 definitiu. El segon període no va existir.

Tot i el mal partit, es va aconseguir un victòria més que manté els VOLTORS liders de la competició amb 5 punts d’avantatge respecte el VILANOVA. Aquestes 8 victòries de 9 partits jugats, amb bonus ofensiu en 7 dels partits guanyats, ens acosta a l’objectiu de tornar a la Primera Catalana. Aconseguir-ho encara està lluny però el camí per arribar-hi ja està marcat i l’equip sap com aconseguir-ho però caldrà mantenir el nivell, no perdre més jugadors, recuperar els lesionats i treballar més als entrenaments.

 

CR Tarragona: Jason (15), Yoel, Jordi, Liam, Angel Luis, Andres (capità) (5), Dani, Riccardo, Will, Eloi, Agus, Jan, Marc, Paco, Javi. Substitucions: Oso, Rocamora , Joan i Mesi.

 

Anotacions:

1′ Jason Cop de càstig 0-3

10′ Jason Assaig, Jason Transformació 0-10

25′ XV VALLÈS Assaig i Transformació 7-10

30′ Jason Cop de càstig 7-13

32′ XV VALLÈS Cop de càstig 10-13

34′ Andres Assaig, Jason Transformació 10-20