Segona Catalana Sènior

Diumenge 17 febrer 2013 a Vilanova

SEL VILANOVA 27

VOLTORS CRT 14

(fotos SEL, Àngel i Quim)

Diumenge vam viure un partit de rugby dels que fan afició i que en la història del CRT es poden comptar amb els dits d’una mà: l’ascens a Primera contra Quimics fa 6 anys, els 2 partits de les Semifinals dels Cadets del 2012 contra ARPN o la victòria dels Cadets la passada temporada a casa de la SANTBOIANA. Podriem dir que el SÈNIOR no ha arribat al partit en el seu millor moment de la temporada amb un inici de 2ª volta amb certs dubtes després d’un empat i victòries sense la contundència habitual. En canvi el SEL es troba a un gran nivell amb victòries contundents en les darreres jornades.

 

I així va quedar demostrat en el primer minut de joc amb una marca local i amb els VOLTORS encara als vestidors (7 a 0). Però els seguidors del CRT, que van viatjar en un bon nombre, no es van rendir i van començar animar l’equip contagiant-li les ganes de veure un gran partit. L’equip va reacionar i va agafar el control del partit, no deixant-se impresionar pel tamany dels tres-quarts del SEL i portà el joc al camp rival. Fruit d’aquesta empenta van arribar 2 cops de càstig que Jason va transformar (7 a 6). Si una cosa ha canviat en aquest equip ha estat el fet d’aprofitar millor les ocasions de sortir de la 22 puntuant i mirar els pals no deixant portar-se per la precipitació. I la bona punteria de Jason de cara a pals ho ha fet possible. Jere va disposar d’una gran oportunitat per arribar a la zona d’assaig després de trencar la defensa rival a mig camp i semblava que l’assaig havia d’arribar d’un moment a l’altre, però en els darrers 3 minuts de partit tota la feina feta va quedar en no res després de cobrar un cop de càstig i rebre un assaig en la única oportunitat que el SEL va tenir per aribar a marca. Al descans es va arribar amb un incomprensible 17 a 6.

 

La segona part va començar amb un domini més equilibrat, però la tensió va anar pujant a mesura que avançava el partit amb el convenciment dels jugadors i afició del CRT que es podia capgirar el resultat. La davantera del CRT, de les més potents que recordem, dominava melés i touches i va ser aprofitant la potència dels 8 de davant que va arribar l’assaig Riccardo. La graderia pràcticament plena va esclatar, començant una “batalla” de càntics entre l’afició a la que pocs estem acostumats al nostre pais. Diego va realitzar alguns canvis de refresc amb l’entrada d’Enric, López i Valldosera. Amb 17 a 14 al marcador el SEL va patir una exclusió temporal i semblava que tot es posava de cara pel CRT però una desafortunada exclusió d’un dels homes de refresc que mai hauria d’haver succeït va fer perdre l’avantatge i la gran ocasió per posar-se per davant. El partit arribava als darrers 5 minuts. Després de desaprofitar el SEL un cop a pals, va transformar un segon millor encarat, allunyant-se una mica (20 a 14) però no lo suficient. El CRT va ficar el SEL dins la seva 22 i vam tenir les nostres oportunitats amb una touche a 5 metres i posteriorment una melé davant de pals també a 5 metres, i va ser amb el partit finalitzat que una mala passada a pocs metres de marca va ser interceptar per l’obertura novazelandès del SEL que va atravessar tot el camp per anotar sota pals (27 a 14).

 

Un cop final molt dur i creiem que immerescut després de la feina feta pels nostres. El guió del partit va ser terrorífic pel CRT, amb un assaig al minut 1 de partit i 2 assajos amb el temps finalitzat dels dos períodes. Tret d’aquests instants el partit jugat pels VOLTORS va ser quasi impecable amb grans actuacions individuals.

 

CR Tarragona: Yoel (Enric), Paco (López (Valldosera)), Jason; Angel Luis, Liam, Andrés, Ek, Riccardo; Àcid, Agus; Lahuer, Jere, Chivi, Luis i Orbaneja. També va jugar per canvi de sang Oso i la convocatòria es completava amb Massir, Eloi, Carlos i Palau. El CRT es troba ara en segona posició del Campionat a 2 punts del lider SEL.

 

La propera jornada els VOLTORS reben al GARROTXA a Tarragona i el SEL visita al tercer classificat CASTELLDEFELS.