Dissabte vam poder celebrar una gran actuació dels ALEVINS a la Trobada de Vlanova amb SEL i QUÍMICS. Per primera vegada aquesta temporada va viatjar l’equip al complert, amb els seus 16 actuals integrants. Portàvem una temporada complicada amb la marxa primer dels germans Capiglioni al Canadà, després la d’Enric a Nova Zelanda i fa una setmana amb Tyler cap a Anglaterra, que semblava deixava a l’equip sense efectius. Però els nous jugadors arribats aquesta temporada Héctor, Vital, Àlex, Ivan, Lisandro i Gonzalo estan aprenent força ràpid. I en el viatge a Vilanova ha quedat desmostrat que TENIM EQUIP!

 

El primer partit el vam jugar contra QUÍMICS i va resultar força fàcil pels nostres amb un rival un pel mermat d’efectius. Victòria per 6 marques a 1, amb assajos de Alejandro (3), Dani, Lisandro i Albert. Però el gran partit de la jornada va ser contra el SEL que quince dies abans ens havia maxacat en la Trobada a casa nostra. L’actitud dels nostres va ser extraordinària tan defensivament con en atac. Amb decisió i contundència van saber contrarrestar la corpulència dels blau-cels. A base de placatges els nostres van anar guanyant terreny i recuperant pilotes. El partit va ser molt igualat i només un assaig final després d’una sèria incomprensible d’aventatges va donar la victòria als locals, però els que erem presenciant el partit vam esclatar d’alegria per la transformació dels nostres jugadors. 3 marques a 2 amb anotacions d’Albert i Alejandro. L’ambició per guanyar es va transformar en algunes llàgrimes. “Si Senyor… això si que és rugby!!” Es va sentir a algun aficionat i realment va ser així. Els nois ja han vist quin és el camí per arribar a la victòria i que amb actitud podran arribar on vulguin. L’equip el van formar: Xavi, Rafa, Álvaro, Dani, Lisandro, Àlex, Gonzalo, Ivan, Héctor, Pau, Javier, Dani, Yanhouk (c), Vital, Albert i Alejandro.

 

També vam tenir presència de petits VOLTORS, tot i que només 3 Sub10 (Juan, Adrià i Àngel) que van muntar amb QUÍMIC una mini-selecció QUATRE BARRES. Van guanyar els 2 partits disputats i van disfrutar de valent i ens van fer disfrutar molt!

 

—-VEURE LES FOTOS —-