Aquest matí hem rebut la visita de les Escoles del CASTELLDEFELS i SANT CUGAT. S’ha disputat un triangular en categoria ALEVÍ que ha estat guanyat pel CRUC que ha aconseguit dues victòries per 0 a 34 contra els nostres VOLTORS i per 7 a 36 contra el SANTQ, mentres que el que ha enfrontat al CRT i SANTQ ha estat guanyat pels visitants per 5 a 12. Els U14 del CRT no han jugat un bon partit contra el CRUC (0 a 34). L’envergadura de dos dels jugadors visitants ha fet que els VOLTORS no estiguessin gens encertats en defensa, oblidant les paraules dels entrenadors que sempre els hi recorden (primer) anar a buscar al rival i no esperar-lo, (segon) fixar-se únicament en la cintura del rival alhora de placar-lo i (tercer) recordar que el tamany de l’oponent no té importància si els dos punts anteriors es realitzen correctament. Tot i que la ocupació del terreny ha estat correcte (donant fruit els entrenaments en aquest aspecte), ha tornat a faltar agressivitat i ganes de disfrutar dins el camp.

 

En el segon partit jugat contra el SANTQ tot ha estat diferent amb una molt bona primera part amb llargues jugades de ruck i obertura a la línia que per mala sort no s’ha concretat en cap assaig. Els placatges han millorat (NO en tots els jugadors) i l’equip ha jugat amb més ritme. Després d’arrivar-se al descans amb empat a 0, els VOLTORS han tornat al camp adormits i ha rebut 2 marques rivals per davantera. El CRT ha pres llavors elc ontrol del joc però només ha pogut anotar una vegada per mitjà de Mario que no ha estat suficient per girar el marcador (5 a 12).

 

Arriven els examens parcials de març amb la Trobada i els finals de maig amb Orleans i Campionat d’Espanya, i els joves VOLTORS han de començar a canviar el xip, a ser més agresius al camp, a jugar amb més velocitat, a córrer fins a deixar-se l’ànima i en resum a DISFRUTAR jugant i això només s’aconseguirà si TOTS corren, plaquen i treballen com un equip.

 

Pel CRT han jugat: Javier, Xavi, Àlvaro, Yanhouk, Pol, Joan, Dani G, Alejandro, Franco, Pau, Juaco, Tyler, Mario, Enric, Albert, Dani Ll i Jere. Han faltat: Dima, Tymo i Sergi.

 

ENTRA PER VEURE LES MILLORS FOTOS