Dissabte 28 de març els cadets del Rugby Tarragona afrontaran el partit corresponent a la novena jornada de la lliga de Primera Catalana contra el Sant Cugat A, equip que ocupa el segon lloc de la taula encapçalada per la UE SantBoiana; els tarragonins, a qui va costar encaixar la derrota de la setmana passada a casa contra Sitges, disputaran aquest partit a les 11,30h del matí al camp del Complex Educatiu de Tarragona.

Seguidament, a les 13h, els infantils del Tarragona, que tenen jornada de descans, jugaran un partit amistós contra un equip del Regne Unit. Els sèniors del Primer Equip tenen també un llarg descans ja que no reprenen la lliga fins el proper 19 d’abril en què jugaran contra Santa Coloma RC al seu camp.

D’altra banda, aquest cap de setmana, tindran lloc a partir del divendres a la tarda, a Tarragona, les primeres sessions formatives del curs de Nivell I d’entrenador organitzades per la Federació Catalana de Rugby conjuntament amb el Rugby Tarragona amb l’objectiu de formar de base educadors i educadores del nostre esport.