Campionat Catalunya Cadet 1a Divisió

dissabte 16 de febrer a La Teixonera

FC BARCELONA 30

VOLTORS CRT 19

(fotos de Coia i entrevista a l’entrenador Leo)

Dissabte els nostres CADETS van començar la segona volta del Campionat de Primera Cadet visitant el camp del BARÇA. Cal recordar que els nostres VOLTORS estan disputant una de les Lligues Catalanes més dures amb equips de molt nivell i on molts jugadors formen part de la Selecció Catalana que disputarà properament la final del Campionat Autonòmic contra Andalusia.

Malauradament ens està costant afrontar la competició amb totes les garanties d’èxit que ens hagués agradat, doncs l’equip no disposa de molts efectius, fet que impossibilita la rotació de jugadors durant els partits. Tot i així de qualitat no en falta, però com sempre recorda l’entrenador Leo Piñana s’ha d’entrenar més i millor.
 

El partit es va perdre per 30 a 19, però va ser molt disputat, no resolt fins els darrers 10 minuts. El CRT va aconseguir les seves marques molt treballades per davantera i la línia de tres-quarts va pecar de massa precipitació perdent pilotes fàcils. Mentres el BARÇA va saber aprofitar les errades nostres per anotar 2 assajos. Els locals dtambé van comptar amb l’aventatge de tenir jugadors de refresc fent servir els 22 efectius disponibles mentres que el CRT no va poder disposar de cap substitució.

 

L’entrenador Leo Piñana ha comentat que el partit va estar ben jugat, destacant les ganes de guanyar dels nostres jugadors fins a l’últim minut. També ha mostrat estar emprenyat perque està convençut que amb l’equip entrenant més i millor els resultats serien molt diferents perque qualitat hi ha suficient a l’equip.

 

Voltors CRT: Juanca, Yogo, Adolfo (5+5); Vicente, John, Kike, Rafa, Beltran, Juanda, Pau, Revuelta, Nico, Basco (5), Firmo i Marc (2+2).

—- VEURE FOTOS —-