Ahir dissabte 28 de març de 2015 els S18 del Rugby Tarragona afrontaven la novena jornada de lliga contra el segon de la lliga de Primera Catalana, el Sant Cugat; tot i que els tarragonins començaren el partit amb molta pressió, poc a poc van anar perdent-la i el Sant Cugat acabà per imposar-se amb un marcador de 19-40. Ho llegim a la crònica d’en Dani Roca:

“El dissabte el Tarragona va rebre un Sant Cugat que es va presentar amb només catorze jugadors. En contra, els Joves Voltors, varen ésser vint-i-dos efectius, gràcies a la presencia de cinc jugadors de la categoria S16.
No obstant, enfront, tot i que només eren catorze efectius, tenien un equip que només havia perdut amb la Santboiana i que plantejava un gran repte a superar.  Responent al repte, el matx va començar amb uns Joves Voltors abocats a l’atac i amb una gran pressió en defensa i un Sant Cugat completament descol·locat i faltat d’idees. Fruit d’això, els Voltors de seguida varen aconseguir un primer assaig.
No obstant els de Sant Cugat varen sapiguer refer-se, i varen entrar en el partit. En aquest sentit, amb una davantera molt més pesada i demostrant que eren mereixedors del seu segon lloc al campionat, en poc temps varen aconseguir dos assajos, posant el marcador 5-14 a favor d’ells.
Però el matx no havia fet més que començar. Els Joves Voltors tornaren a passar a l’atac i feren un nou assaig, 12-14. Des d’aquí i fins a la fi de la primera part els Joves Voltors varen fer un gran paper, però desafortunadament el Sant Cugat, dedicat només a defensar, va impedir que els Joves Voltors aconseguissin puntuar.
A la segona part les coses es capgiraren i va aparèixer el cansament, i el fet de disposar de canvis no va paliar la situació, fent que el Sant Cugat fes dos assajos i posant el marcador en 12-26 que sabent-se superior es va dedicar a defensar-se i a matar el partit. Va haver-hi un moment en el que va haver una reacció dels Joves Voltors, que aconseguiren un nou assaig, 19-26, però els de Sant Cugat saberen refer-se. D’aquí i fins quasi el final del partit la situació va ser la mateixa, uns Voltors que no acabaven de saber con trencar la defensa del Sant Cugat, i un Sant Cugat que amb una davantera que imposava el seu pes anava matant el partit.
Finalment el Sant Cugat, en els últims minuts, va aconseguir rematar el partit amb dos assajos mes deixant el marcador en 19-40.  Una derrota amb el segon classificat, que potser no hagués hagut de ser tan abultada, però que ara tindrem temps de pair i superar per tal d’afrontar els play off, en els que els Joves Voltors tenen l’oportunitat d’assolir la cinquena posició final.
Aquesta temporada hem pogut veure com els Joves Voltors han anat evolucionant positivament, i esperem el vostre suport per tal que aconsegueixin aquesta cinquena posició que mereixen.”