Diumenge 1 de març els S18 del Rugby Tarragona han disputat el partit corresponent a la cinquena jornada de la lliga de Primera Catalana a casa contra CEU. Malgrat començar amb molt bon peu, el partit que ha emocionat al públic assistent, ha acabat amb victòria ajustadíssima  de només 2 punts a favor dels barcelonins. Ens ho explica a la seva crònica en Dani Roca:

“Aquest diumenge, després del gran èxit de la Trobada d’Escoles de Rugby, hem pogut veure els Joves Voltors en acció contra el CEU.
El maxt ha començat molt igualat i amb un gran nivell per part dels dos contrincants.  A més els de casa ens han sorprès amb una gran qualitat en el joc i amb la lliçó dels cops de càstig apresa.
Fruit d’això fins passats gairebé vint minuts no han inagurat el marcador amb un assaig, 5-0. A partir d’aquell moment les coses han anat millorant i en poc temps, gràcies al desconcert que tenia el CEU, han fet un assaig més i un assaig amb transformació que allunyava en el marcador als Joves voltors per 17-0.
No obstant i lluny d’haver-se acabat el matx els del CEU han fet el seu primer assaig just en acabar la primera part, fent que el marcador restés en un 17-5 provisional.
La segona partha començat, com la primera, molt iIgualada, però el CEU més a l’atac que els Joves Voltors han anat remuntant amb un assaig, 17-10, i dos assajos amb transformació, capgirant el marcador en 17-24, que a falta de 10 minuts per acabar, ens posava amb l’ai al cor.
Els Joves Voltors, que en cap moment han deixat de lluitar, a falta de cinc minuts han aconseguit un nou assaig, 22-24, però desafortunadament el temps s’ha acabat.
De totes maneres avui hem pogut gaudir d’uns Joves Voltors que poc a poc milloren, i que cada vegada ens agrada més com juguen.”