Campionat Catalunya Cadet 1a Divisió

Dissabte al Complex Educatiu de Tarragona

CR TARRAGONA 12
BARCELONA UC 40

Dissabte els CADETS van rebre del BUC, campió del seu grup en la primera fase del Campionat. El partit va ser quasi idèntic al jugat en la primera jornada quan ens va visitar el BARÇA, amb la diferència que la reacció dels nostres no va ser suficient per arribar a lluitar per la victòria. El BUC, amb uns centres molt potents que van posar en problemes la línia defensiva del CRT durant els 80 minuts, es va adelantar ràpidament amb 2 assajos. Van haver de passar 20 minuts per a que arribés la reacció dels VOLTORS i va ser jugant per davantera. La tres-quarts amb alguns Infantils no va saber trobar el seu joc i només els davanters tarragonins van poder superar la defensa rival. Juan Carlos va finalitzar una jugada de davantera entrant a marca pel lateral i anotant sota pals. La reacció semblava arribar però pocs minuts després una intercepció en la tres-quarts va suposar el tercer assaig del BUC. Va ser un cop molt fort pels ànims dels VOLTORS, arribant al descans amb 7 a 19. En la segona part el CRT va intentar nivellar el partit pero va ser impossible perque l’equip sempre va triar l’opció de joc incorrecte. Els nervis van superar els jugadors i no els va deixar llegir el partit. Només el joc individual d’alguns jugadors va permetre a l’equip anar endavant. Mentres el BUC es va limitar a saber aprofitar els errors dels nostres. En els darrers minuts i amb el partit perdut els VOLTORS van treure’s la presió de sobre i van trobar el joc que els hagués permès lluitar per la victòria. Els davanters van jugar amb més velocitat i profunditat, tancant al BUC dins la seva 22. Finalment van trobar el camí amb l’assaig de Guillem.

 

L’equip necessita més tranquilitat i per sobre de tot entrenar més i millor. Es va notar que els entrenaments no compten amb una assitència ideal doncs de vegades semblava que alguns jugadors no es coneixien prou.

 

Cal destacar que estem jugant a Primera Cadet i quan jugues amb els millors es més dificil aconseguir la victòria, però aquest equip s’ha de considerar afortunat i ha de seguir lluitant per millorar i això passa per anar als entrenos al 100%.

 

Pel CRT van jugar: Juanca, Quique, Adolfo; Vicente, Firmo; Arturo, Rafa, Xavi; Guillem, Pau; Revuelta, Nico, Juanda, Lázaro i Marc. Substitucions: Artacho, Víctor i Àlex.