cadets bara18octA les 15h d’ahir dissabte 18 d’octubre els S18 del Rugby Tarragona van jugar a casa contra Barça Rugby el partit corresponent a la tercera jornada de lliga; un encontre emocionant que acabà amb un empat al marcador 19-19. Els Voltors van lluir equipació amb samarreta rosa com a mostra de suport a la causa de la lluita contra el càncer de mama. Ens ho explica a la seva crònica Dani Roca:

“Aquest dissabte el Joves Voltors s’han enfrontat al Barça a casa en un partit molt emocionant.  La primera part ha començat malament pels Joves Voltors; el fet que comencessin una mica adormits i una mica desconcentrats va fer que arribessin dos assajos per part del Barça en el minut dos amb transformació i un altre en el minut deu que  posaren el marcador en un 0 a 12 cosa que posava les coses costa amunt.  Però de sobte els Joves Voltors varen reaccionar i des d’aquell moment el domini del partit va passar a les seves mans. Tot i la resistència i els esforços defensius, el partit es va convertir en un atac constant dels Joves Voltors contra la línia de marca dels del Barça.  Fruit d’aquest domini els Joves Voltors anivellaren el marcador amb dos assajos i una transformació deixant-lo en un 12-12 al final de la primera part.
Al començament de la segona part, el fet que els Joves Voltors no disposessin de canvis i un parell de canvis dels del Barça anivellaren les coses i ens mantingueren en tensió fins que un dels nostres va rebre una targeta groga.  En aquell moment els barcelonins aprofitaren per avançar-se de nou en el marcador que es posà en 12-19.  Però novament, i tot que eren un jugador menys i no disposaven de canvis, els Joves Voltors varen ser capaços d’aixecar-se i lluitar com no ho havien fet en tot el partit, i tot i que el Barça va defensar molt,  va ser incapaç de frenar la voluntat dels Joves Voltors, que només en cinc minuts varen empatar el partit a 19.
Desafortunadament un parell de canvis i una nova targeta groga a un Voltor tornà a equilibrar les coses, i en un emocionant final en el que els Joves Voltors ho varen donar tot per guanyar, un Barça que només va poder defensar-se, incapaç de canviar el marcador. El joc dels Joves Voltors va fer que ens sentíssim molt orgullosos del nostre equip.”