cadets uesantboi 25gAquest diumenge 25 de gener hem sortit de Tarragona amb només tretze jugadors degut a l’absència de força jugadors, però amb mes il·lusio que qualsevol altre partit. Un enfrontament amb la SantBoiana sempre és un repte.
Tot i el caràcter amistós del matx, els Joves Voltors varen sortir al camp amb una mica de nervis i alguna imprecisio. No obstant això en la primera part hem pogut veure un començament dominat pels Joves Voltors, però sense acabar de definir el joc a causa de les nombroses individualitats.  Poc a poc la SantBoiana ha anat guanyant el control del partit i posant els Joves Voltors en defensa.
Tot i la pressió del Sant Boi, els nostres han sabut defensar el partit en una fase en la que no hi havia un clar dominador.  A la fi de la primera part semblava que els Joves Voltors farien el primer assaig, però no va poder ser acabant a zero el marcador.
En la segona part, després de la xerrada amb l’entrenador, les coses canviaren de forma positiva i els tarragonins feren dos assajos que posaren el marcador en 0-10 a favor del Tarragona. Només cap a les acaballes del maxt els Joves Voltors aprofitaren una greu errada del Sant Boi per aconseguir un últim assaig que deixà el marcador en 0-15, guanyant el partit.
Cal destacar el gran esforç que han fet els jugadors que han jugat el maxt, amb una merescuda victòria, demostrant el seu compromís amb l’equip.
També agraïm a la SantBoiana l’invitacio a jugar aquest partit, que ens deixessin dos jugadors per completar l’equip, i que després ens convidessin a assistir al maxt entre el Sant Boi i el Gernika, de la Divisió d’Honor Nacional; per arrodonir-ho en acabar el partit els JOves Voltors s’han pogut fotografiar amb el primer equip del Sant Boi i les seves estrelles Ruben i Fede, excompanys del Tarragona.

Dani Roca