Campionat Catalunya Primera Divisió Cadet, Play Off 5è i 6è

Dissabte 27 d’abril, 13:30 hores,  La Teixonera

FC BARCELONA 17 (2 assajos)

VOLTORS CR TARRAGONA (3 assajos)

 

(foto de Pere Grau) A dues jornades pel final de la Lliga de Primera Catalana els VOLTORS es trobaven en la darrera posició de la classificació. Però amb dues victòries amb bonus en els dos darrers partits, primer contra GEiEG a domicili i el darrer contra SITGES amb contundència a casa, els VOLTORS van finalitzar la Lliga en 6a posició i classificant-se per disputar play off el 5è lloc amb el BARÇA que jugaria com a local per haver finalitzat en aquesta posició en la fase regular.

 

Ahir a La Teixonera es va disputar el partit sota una pluja que va estar present tot el partit. L’equip, que ha disposat d’un planté molt just durant la temporada, va poder comptar amb la presència d’alguns Infantils de segon any que tenien que anar a jugar a La Foixarda i que van veure suspès el seu partit. El partit es va complicar al minut 4 amb un assaig del BARÇA però els VOLTORS van saber sobreposar-se amb una molt bona primera part i una segona més de contenció del rival. Es va arribar als darrers instants amb un cop de càstig en contra des de mig camp que el BARÇA no va saber transformar. Final i tot i l’empat la 5a posició ha estat pels VOLTORS que van anotar 3 assajos per 2 del BARÇA. A destacar les 4 melés i 5 touches en contra guanyades. Els assajos dels VOLTORS van ser obra de Guillem, Rafa i Marvo i una tranformació de Marc.

 

La passada temporada amb una generació que pensàvem irrepetible vam finalitzar TERCERS i aquest any amb menys efectius hem finalitzat CINQUENS. Això representa que els nois que aquesta temporada han format el CADET han estat a un gran nivell i que al primer equip seguiran arribant grans jugadors!!