Ahir dissabte 18 d’abril els cadets del Rugby Tarragona jugaven a casa l’últim partit de lliga de la temporada contra el Barça amb l’intent d’aconseguir el 5è lloc de la classificació de la lliga de Primera Catalana. No va poder ser i només 2 punts allunyaren els Voltors de la cinquena posició. Ho llegim a la crònica d’en Dani Roca:

“Últim partit de la temporada: els Joves Voltors havien d’afrontar l’últim partit dels play offs. La lluita era contra el Barça, el que guanyés assoliria el cinquè lloc. Tot semblava que era positiu, després d’una temporada en la que sempre s’havia estat patint pel numero de jugadors que hi haurien; aquest dissabte es va poder disposar de vint-i-dos Voltors.
 El Barça, com a gran equip que és, també va arribar preparat al camp; una excel·lent victòria contra el Sitges els feia sentir capaços d’assolir la victòria. En començar el matx, els Joves Voltors, tot i jugar correctament, semblaven molt nerviosos. Els del Barça, una mica més centrats, varen sortir en troba i obriren el marcador amb un cop de càstig, 0-3.  Però els barcelonins no afluixarem el seu atac i en poc temps més aconseguiren un assaig, 0-10.  En aquell moment, els Joves Voltors es centraren aprofitant que els del Barça passaren una mica a la defensiva per passar a l’atac.  Només havien passat deu minuts de partit i tot s’havia posat més difícil. En els següents vint-i-cinc minuts de la primera part, els Voltors ho provaren de totes les maneres, però un Barça concentradísim i perfectament col·locat en defensa, ho va impedir tot. En canvi, en els últims minuts de la primera part, un cop de càstig a prop de la vint-i-dos dels Joves Voltors va tornar a moure el marcador de nou, 0-13, acabant així el primer temps.
En la segona part les coses començaren de forma diferent, els Joves Voltors es posaren les piles, però els del Barça, ja per davant en el marcador, van fer una gran defensa.  Ni els constants atacs dels Joves Voltors, ni els ànims del públic varen poder superar al Barça.  Aleshores, just quant les forces defallien, just quant tots patiem fins i tot el Barça, una genialitat, un moment de desconcentració del contrari, va fer que en el minut 21, en Pau interceptés un passi i pugués córrer tot sol des-de la vint-i-dos dels Joves Voltors fins a la línia de marca del Barça, tornant als tarragonins al partit.
Però una vegada més el Barça, que va saber gestionar molt bé el partit, va aprofitar un nou cop de càstig, allunyant-se una mica més en el marcador, 7-16.  En canvi, la lluita seguia, i els Joves Voltors, esperonats pels crits d’ànim del públic, no van deixar de lluitar, però el premi només arribà en l’últim minut on es va aconseguir un assaig sense transformació, 12-16, que va ser insuficient per la remuntada.  Al final del matx, els Joves Voltors varen rebre les felicitacions del públic per l’excelent partit que havien jugat. Per la nostra part  volem felicitar-los pel sisè lloc assolit, i per l’excelent temporada que hem pogut gaudir veient com milloraven partit a partit. AMUNT VOLTORS!!!!”.