cadet buc31gEls S18 del Rugby Tarragona s’estrenaven a Primera Catalana aquest dissabte 31 de gener a casa contra BUC. Malgrat començar amb molt bon peu i mantenir l’avantatge durant gairebé tot el partit, en els últims minuts el marcador es capgirà a favor dels barcelonins. Ho llegim a la crònica d’en Dani Roca: 

“El migdia del dissabte esperava un enfrontament emocionant entre uns Joves Voltors contra un BUC amb més experiència.
De sortida els Joves Voltors varen sortir al camp amb ganes de fer inexpugnable el camp del Tarragona, i en qüestió de segons, a la primera jugada varen fer el primer assaig i transformació, obrint el marcador amb un 7-0 que portava la por de la derrota a les files del BUC.
Però lluny d’acabar amb la moral del BUC, aquests varen passar a l’atac i en poques jugades varen fer el seu primer assaig posant el marcador en un 7-5 que presentava el seu desig de no rendir-se sense lluita.  El fort vent va ser un dels factors que van influir clarament en el partit, i durant la primera part els Joves Voltors varen aprofitar, tot i que el BUC estava dominant l’atac, per fer dos assajos més, allunyant-se en el marcador amb un 17-5.
Al final de la primera part el joc va intensificar-se, i els Joves Voltors van estar a punt de fer un nou assaig, però en contra, va ser el BUC qui se l’endugués deixant el marcador en el descans en 17-10.
A la segona part el BUC va començar amb molta contundència aconseguint un assaig que posava el marcador a 17-15.  En el transcurs del següents minuts el Joves Voltors, amb el vent en contra, van defensar-se de forma numantina, i només amb petits atacs van portar el perill al camp contrari.  A les acaballes del maxt, finalment el BUC va capgirar el marcador amb un assaig i transformació.
Tot i això, els Joves Voltors, plens d’orgull, varen posar tota la voluntat per tornar a encapçalar el marcador, i només la falta de temps va evitar que no ho aconssegussin.
Finalment el marcador va quedar en un ajustadíssim 17-22 que ens deixa un mal gust, ja que els de Tarragona, amb més o menys encert van demostrar la seva voluntat de fer el nostre camp un feu inexpugnable per als rivals.”