cadets sitges11octDissabte 11 d’octubre els Sub18 del Rugby Tarragona jugaren a Sitges el partit corresponent a la segona jornada de la lliga amb un mal resultat per als joves Voltors. Ho llegim a la crònica d’en Dani Roca:

“Aquest dissabte els Joves Voltors s’han desplaçat a Sitges per tal de jugar el segon partit de la lliga.  Desafortunadament les coses no varen començar gens bé, en el minut 2 de partit el Sitges va fer la seva primera marca, i només sis minuts després varen tornar a anotar. A partir d’aquell moment el Sitges es va relaxar, però no va servir perquè els Joves Voltors reaccionesin, i tot i que la majoria de les melés i les touch les guanyaven, la pressió del Sitges en defensa i la lentitud de l’atac dels de Tarragona, juntament amb els errors innocents, deixaren la primera part en un 12-0 que reflexava el domini del Sitges.  Juntament amb la falta de concentració dels Joves Voltors la lesió d’en Guillem, sembla que no hi havia posibilitats de reacció.
Així que tot i això els Joves Voltors varen tornar al camp amb molta voluntat d’esmenar errors.  I així, amb mes voluntat que encert els Joves Voltors feren patir al Sitges als primers minuts de la segona part. Però dos assajos del Sitges feren perdre l’ànim als Joves Voltors d’una victòria.  Només al final del partit poguérem veure com els Joves Voltors començaren a jugar be i feien un assaig que salvava el seu honor. Tot i això, desafortunadament, no vam poder gaudir del joc que els Joves Voltors son capaços de mostrar. Així que volem transmetre els nostres ànims al Joves Voltors, dels quals estem segur que seran capaços de fer-nos gaudir del seu millor Rugby en el proper partit.”