Dissabte 14 de gener del 2012

Campionat Catalunya 1a divisió Cadet

CR TARRAGONA 10

UE SANTBOIANA 34

Primer partit de la segona volta contra un dels “OGROS” de la Lliga. Molta expectació al camp, la convocatòria a l’afició va funcionar i els de casa es van sentir acompanyats en tot moment. Encara que el partit era, quant a classificació, poc important per al CRT doncs que el seu objectiu és classificar-se pels Play Offs que disputaran els quatre primers, si que es decidien unes quantes coses:en els últims partits es va veure una progressió de l’equip pel que fa a llegir els partits molt interessant, calia veure si el descans de Nadal ens havia afectat;la sorpresa de Santboi a casa, va ser un accident o no?, i sobre tot,està l’equip preparat per ser el primer de l’actual lliga?. Totes aquestes preguntes van tenir la seva resposta el dissabte. Un inici que recordava els últims partits amb un CRT intractable i que en només 10 minuts ja estava per davant en el marcador de 10 punts. Però a partir d’aquí una targeta groga justa, va fer que la SANTBOIANA es posés a la nostra alçada en el marcador i el partit va entrar en una fase d’estabilització i així va acabar la 1 ª part amb un 10-10 esperançador. El començament de la 2a part va ser una altra història, la SANTBOIANA va sortir a per totes i va atropellar al CRT amb un joc de desgast a la davantera que no va trobar la suficient força mental per treure’s de sobre un malson com aquest. Entre això i els desafortunats xuts, les pèrdues de pilota en melés, ens trobem amb un equip fort per la línia de tres-quarts i que no la va aprofitar. Aquestes coses passen i uns partits es juguen i tot surt bé i altres se’ns van enredant i quan ens volem donar compte, estan perduts.

Per últim destacar uns quants fets rellevants:

– Dels 23 jugadors que van estar convocats, 11 no van venir a entrenar cap dia en tot el Nadal.

– De 87 rucks que es van fer en tot el partit, vam guanyar 26 i vam perdre 61.

– De les melés del segon temps vam perdre la meitat de les nostres i ells no van perdre cap seva en tot el partit.

Hi ha tota una sèrie de senyals que ens fan veure que la manca d’entrenament de la meitat de la plantilla ens ha passat factura i que la SANTBOIANA, tot i sortir molt nerviós, va saber refer-se i a base de treball es va emportar un partit que el va dur al seu terreny perquè els VOLTORS no van saber practicar el seu joc. Que serveixi de reflexió i d’ensenyament perquè encara queda molta Lliga i la setmana que ve toca visitar al SANT CUGAT.

CR Tarragona: 1.-Adolfo M. 2.-Xavier B. 3.- Yoel(Aitor) 4.- Daniel C(Quique) 5.-Arnau Ch.(Bernardo) 6.- Francisco M. 7.- Rafael Z. (5) 8.- Joan F. 9.- Víctor C. 10.- Marc M. (2+3) 11.- Rafael F.(Daniel F.) 12.- Rubén S. 13.- Jan B. 14.- Guillem G(Arturo) 15.- Javier O. Reserves: 16.- Aitor H. 17.- Joan R. 18.- Quique 19.- Daniel F. 20.- Arturo G 21.- Bernardo V. 22.- Unai J 23,- Federico.

Dades Tècniques: