10505438 700276613413106 1036673809172502955 nDissabte 22 de novembre els cadets (S18) han jugat al Complex Educatiu el partit corresponent a la setena jornada de lliga contra RC Badalona i l’han guanyat amb un ampla victòria que gairebé els hi assegura l’ascens a Primera. Els detalls del partit a la crònica d’en Dani Roca:

“Aquest cap de setmana esperàvem un partit plàcid dels Joves Voltors contra un Badalona que no havia guanyat cap partit.  Tot i això, i que el primer assaig dels Joves Voltors ha arribat en la primera jugada del partit, els badalonins en menys de cinc minuts, i gràcies a uns Joves Voltors que no estaven concentrats, han fet també un assaig igualant el partit. La resta de la primera part ha estat domininada pels Joves Voltors, que tècnicament eran millors jugadors, però amb un Badalona que ens ha fet patir en alguns moments.

Amb un marcador de 29-5 s’ha arribat al descans amb uns Joves Voltors que no donaven bona sensació d’equip, però que dominaven a un Badalona molt inferior i inexpert.  A la represa els Joves Voltors han anat adonant-se a poc a poc que el seu joc era molt millor en equip, i fruit d’això ens han començat ha agradar força. Mentre, el Badalona, que s’havia crescut gràcies a que com a equip havien estat millors, poc a poc es va anar rendint al joc col·lectiu del Joves Voltors, que finalment varen acabar el partit amb un marcador favorable per 66 a 5.”

Titulars: Albert, Joaquim LL., Abdel, Hugo, Andrei, Juanda, Oscar, DAni, Pol, Albert Cornelles, Joan, Pau, Enric, Antonio, Ricky. Suplents: Joaco, Mario, Quim, Marc.