257Ahir dissabte 30 de novembre de 2013 els infantils (Sub16) del Rugby Tarragona es van desplaçar a Sant Boi on van disputar el partit corresponent a la tercera jornada de la segona fase de la lliga d’aquesta categoria contra la UE Santboiana B amb un ajustat resultat final de 32-31. Reproduïm la crònica del partit per Pere Fortuny:
“Un altre partit on el Rugby Tarragona ha tornat a jugar amb inferioritat numèrica (14 jugadors), però a diferència d’altres partits aquesta vegada els Voltors han posat el que s’ha de posar, ganes, actitud i alguna cosa més.
Una primera part molt fluixa, descentrats i mala col·locació, no han permès que el Rugby Tarragona no es posés al davant en el marcador. La segona part, ha estat molt diferent, marques i bon joc d’un costat i l’altre han fet gaudir a tothom. Una lesió i una expulsió al Rugby Tarragona han permès al Sant Boi avançar-se en els últims segons del partit. En definitiva, sembla que els Sub16 comencen a despertar. Felicitats nois i ara a entrenar fort.”