1525464 186955708181913 241016909 n

Els infantils del Rugby Tarragona van estar a punt de guanyar el partit contra Gòtics RC ahir al matí al Complex Educatiu de Tarragona. La bona evolució d’aquest equip és, però, la bona notícia d’aquest encontre, segons ens explica la crònica a càrrec de Pere Fortuny.
“Partit molt igualat que no es va decidir fins a l’últim segon, quan els Voltors dominaven el marcador 24-20. La falta de concentració va permetre fer la marca definitiva als Gòtics i que s’enduguessin el partit.
Primera part bastant fluixa dels Voltors, que van estar dominats en el joc durant tot el primer temps per l’equip contrari, la falta de posició en el camp, no els va permetre desenvolupar el seu joc. A la segona part els Voltors van despertar i es van posar al davant en el marcador, però els Gotics amb un joc constant, no van deixar en cap moment que el Rugby Tarragona sentenciés el partit, tot i tenir alguna possibilitat.
Malgrat la derrota, continua la molt bona evolució dels Sub 16. Felicitats nois, i penseu que de les derrotes és quan més s’aprèn!”