infantils bara1novDissabte 1 de novembre els S16-infantils del Rugby Tarragona han jugat a casa el partit corresponent a la 5a jornada de lliga contra Barça Rugby. Malgrat la bona actuació dels Voltors la victòria ha estat pels barcelonins. Ho llegim a la crònica de David Garcia:

“Els Voltors sub16 han tornat a demostrar, aquest cop contra el Barça, que estan madurant com a equip a un molt bon ritme. Se sabia que aquest no havia de ser un partit en el qual lluitar pel resultat, i tot i així no s’ha perdut el ritme del partit en cap moment. L’encontre l’han començat tots dos equips una mica adormits, però ha estat l’equip de la capital el primer a despertar fent la primera marca. Els tarragonins no han afluixat, però la possessió era majoritàriament per a l’equip visitant, que a la primera part ha aconseguit fer tres marques més aprofitant alguna badada defensiva, encara que se n’han comès molt poques. Tot i així, els locals han aconseguit escurçar les distàncies amb un assaig molt treballat a les acaballes de la primera meitat.

El partit estava molt difícil, però amb la intensitat que estaven mostrant els voltors no estava pas decidit. A la segona meitat els nostres infantils han estat dominant durant bona estona jugant al camp rival i durant un quart d’hora els barcelonins no han tingut possibilitat de jugar gaire la pilota. Amb tot, aquesta superioritat no s’ha materialitzat en una marca i un bon xut defensiu del Barça els ha fet guanyar molt de territori per passar a ser ells els dominadors. D’aquesta manera han aconseguit dues marques més, però els tarragonins feien un magnífic treball de pressió defensiva i també han fet el seu segon assaig. Acabant-se el partit s’ha notat la falta de recanvis ja que hi ha alguns lesionats i els visitants han engruixit el marcador amb dues marques més. Potser massa pels mèrits d’ambdós equips, ja que els Voltors han donat una nova mostra d’intensitat fins l’últim minut i poder dir això, enfrontant-se amb tot un Barça, és bastant significatiu pel nostre projecte.”