infantils semis1

Ahir dissabte 22 de març els infantils del Rugby Tarragona disputaren el primer partit de les semifinals de la seva categoria contra CEU. Un intens i emocionant partit en què els Voltors ho van donar tot, encara que CEU s’emportà aquesta primera victòria. Ens ho explica Pere Fortuny a la seva crònica:

“Gran partit de rugby el que ens van oferir els jugadors dels dos equips. El C Rugby Tarragona es va enfrontar a un molt bon CEU-CNPN, lider invicte a la lliga, i els Voltors van donar la cara, oferint en alguns moments un molt bon joc; però els nervis i la pressió van passar factura i al final es va perdre el partit per 16-21.

Els Voltors van començar nerviosos i amb imprecisions en els passis que el CEU va saber aprofitar fent les primeres marques del partit. Sempre a remolc en el marcador, el Tarragona no va perdre mai la confiança en què el partir es podia guanyar, i els 10 primers minuts de la segona part, amb un molt bon joc i amb molt de cor, els Voltors es van posar a només un punt; la victòria estava a tocar. Però finalment no va poder ser, els nervis en els jugadors van fer cometre errades que van permetre al CEU fer la marca definitiva per emportar-se la primera victòria de la semifinal.
Tot i així, cal felicitar als Voltors pel partit que ens van oferir i agrair la gran assistència de seguidors del Rugby Tarragona. Ara, cal refer-se pel partit de tornada i esperem omplir l’autocar per donar el màxim suport a aquests nois que tant han patit per arribar fins on han arribat. Felicitats als jugadors i entrenadors!”