Ahir dissabte 11 d’abril els infantils del Rugby Tarragona es desplaçaren a Badalona per jugar contra l’equip local el partit corresponent a la vuitena jornada de la lliga de Segona Catalana obtenint una ampla victòria sobre els contraris que no van saber reaccionar. Ens ho explica a la seva crònica en David Garcia: “Un cop dit el resultat final, poc més queda per dir aquesta vegada. La visita dels Voltors a Badalona ha donat lloc a una trobada massa desequilibrada com per treure més conclusions que la de la superioritat manifesta d’un dels equips. No obstant això, no esperàvem que el partit transcorregués d’aquesta manera des del mateix inici, així que podem (i volem) pensar que s’ha estat treballant bé.
En un dia que s’havia plantejat per corregir els aspectes defensius, la veritat és que han estat molt escasses les vegades en què els tarragonins no han tingut la possessió de la oval. Però quan els blaus han volgut jugar, la pressió exercida sobre ells, ha estat tot l’intensa que es podia desitjar. En comptades oportunitats els rivals han pogut guanyar metres suficients per amenaçar amb puntuar.
El placatge ha estat, en conjunt, l’assignatura pendent avui dels locals, però quan han pogut intensificar la seva defensa els nostres han sabut jugar en equip amb bona continuïtat.
Com dèiem, poques conclusions es poden treure d’un partit així, però a Tarragona estem contents per la valentia de l’equip -sobretot en defensa- fins l’últim minut, ja que en altres partits aquest aspecte costava una mica. També estem satisfets pel desenvolupament dels jugadors més nous, que comencen a assumir responsabilitats. Tot i la voluminosa derrota que estaven encaixant, felicitem als xavals del Badalona per la seva actitud lluitadora fins a l’últim minut sense abaixar els braços. Això també és rugbi.”