s16tgn quimic17gAhir dissabte 17 de gener els infantils o S16 del Rugby Tarragona s’estrenaven a la lliga de Segona Catalana jugant a casa contra Quimic ER. Amb només 13 jugadors els joves Voltors aconseguiren una ampla victòria (49-10) davant l’equip visitant. Ens ho explica a la seva crònica en David Garcia:

“Gran jornada per als sub16 del Tarragona, que han mostrat que poden posar la serietat i la intensitat adequades per a assolir els seus objectius.
Tot començava torçant-se abans del partit, ja que per diverses causes només s’han pogut posar sobre el camp tretze jugadors contra un equip, el Químic (visitant-nos per segon cop aquesta temporada), que disposava de recanvis. A aquest equip ja se l’havia guanyat a la primera part de la lliga amb certa suficiència, però el partit va deixar un regust amarg per una segona part que va ser per oblidar. El repte, que en principi era el de mantenir la qualitat de joc al segon temps, canviava molt amb la circumstància de tenir dos jugadors menys. Però la bona feina dels nois locals ha fet que se sobrepassessin les expectatives. Els Voltors han demostrat intensitat des de la primera jugada. Coneixien les dificultats i han  sabut estar ben seriosos per afrontar-les i no s’ha notat pas la inferioritat numèrica al camp. Han fet el primer assaig , i un altre, i semblava una bona renta per gestionar el partit quan vinguessin maldades. Però les marques seguien caient per al nostre equip.

Els liles, aquest cop si, han desplegat un molt bon joc de continuïtat. Potser aquest es el tret que més podem destacar, perquè el treball de les darreres setmanes està donant els seus fruits en aquest aspecte. Comencem a tenir aquesta mentalitat que ens agrada de mantenir la pilota viva per pressionar la defensa rival i mantenir-la desorganitzada.

Els visitants, però, no han estat uns espectadors. Han posat en dificultats als voltors. Potser més de les que indica el marcador. Però petites i repetides errades fent anar la pilota han ocasionat que els tarragonins recuperessin terreny. També val a dir que els nostres nois han provocat moltes vegades aquesta  “sort” gràcies a la seva pressió defensiva.

Al segon temps era molt difícil que s’aguantés el nivell d’intensitat i ha estat quan els Químics han fet les seves dues marques. Tot i així, els voltors no s’han vingut avall i han continuant incrementant el seu marcador. Per la intensitat i la serietat mostrada tot el partit i per aquest joc de continuïtat que els nois han desplegat avui i que tantes ganes teníem de veure (més del punt bonus), els entrenadors dels voltors infantils estem molt satisfets i felicitem als nostres jugadors. Ara seguim treballant per aconseguir consolidar el que tenim i aconseguir majors fites amb l’ajuda de les noves incorporacions que ens arriben.”