infantilsAquest dissabte 31 de maig i a Tarragona els Infantils del Rugby Tarragona disputaren l’últim partit de lliga on es jugaven el tercer o quart lloc de la classificació. Malgrat haver començat amb molta empenta, la superioritat física dels contrincants i el seu bon joc, va fer que els de casa perdessin el matx. Ens ho explica a la seva crònica Nuria Gutierrez:

“Aquest dissabte els nostres infantils van jugar el darrer partit contra el GEIEG al Complex  Educatiu. L’equip de Girona es va desplaçar al nostre camp amb 14 jugadors, equip menor en jugadors que el Tarragona però molt més pesat.
Durant els 10 primers minuts els dos equips van fer pressió i el Tarragona va aconseguir el seu primer assaig amb transformació. L’equip de Girona, tot i que amb menys jugadors però molt més pesats, va aconseguir igualar el marcador.
El Tarragona va continuar lluitant però alguns errors de placatge i d’ocupació de camp van fer que el GEIEG trobés el seu  joc  i poc a poc  es va anar imposant en el marcador.
Tot i que el resultat no afavoreix al nostre equip he de felicitar als jugadors i als entrenadors, ja que van començar la temporada amb una situació molt difícil, amb un equip amb jugadors molt nous, però que han fet una progressió espectacular. Felictats Voltors i a continuar treballant”.