infantils recursAquest dissabte els nostres S16 s’enfrontaven en un partit amistós amb el Lleida, un conjunt nou que, tot i la seva inexperiència, sap plantar cara. El fet de ser un equip de nova creació ha propiciat una circumstància inèdita per a nosaltres durant aquesta temporada: que siguin els contraris els qui es presenten amb els jugadors justos, mentre nosaltres podíem disposar d’alguns recanvis malgrat les baixes que patíem. Això també indica que la secció d’infantils a Tarragona continua creixent, cosa de la que estem molt contents.
El dia era de molt vent i es feia incòmode jugar a rugby, especialment de forma desplegada. No solament l’aire dificultava les passades sinó s’ha notat que les mans estaven fredes a l’hora de mantenir la pilota.

Els locals han començat amb una bona estona de possessió, gairebé sempre al camp contrari, però ha costat una mica fer la primera marca, degut tant als errors propis com a la pressió del rivals. Ja abans del descans es veia cap a on es decantaria el resultat final, doncs les marques s’han repetit del costat lila, però els de la Terra Ferma han pogut fer també la seva marca.

A la segona meitat la mala sort ha copejat als lleidatans, que s’han vist obligats a jugar amb  tretze nois degut a les lesions de dos dels seus jugadors. Tot i així, han estat capaços de fer una altra marca. A Tarragona coneixem massa bé el que és haver de jugar amb menys jugadors (la setmana anterior també ens va tocar a nosaltres jugar amb només tretze) i comprenem les mostres d’alegria de l’equip rival i els seus aficionats.
El Lleida va mostrar una gran actitud durant tot el partit, no va venir-se avall tot i enfrontar-se amb un equip més experimentat, tot i el marcador, tot i les seves lesions durant l’encontre. Amb la seva intensitat i amb la il·lusió que mostren tenen per endavant una progressió molt prometedora. Tots els nostres ànims per a ells i elles.

Per la banda dels Voltors val a dir que, tot i no tenint la continuïtat desitjada en certs aspectes, sí que han mostrat un joc més compacte com a equip, augmentant el nivell del treball grupal en absència d’alguns jugadors que solen tenir papers clau. També estem molt satisfets perquè ha debutat un altre nou jugador, i un altre ha tornat a vestir-se de lila després de mesos allunyat del rugby. Seguim creixent.

David Garcia