Campionat Catalunya Infantil – Fase Prèvia – Grup C

Complex Educatiu de Tarraopna

CLUB RUGBY TARRAGONA 14

QUÍMIC EQUIP RUGBY 37

(Crònica d’Emili, Delegat Infantils) Tota la intensitat demostrada contra SANTBOI la setmana passada, l’hem perdut avui en la primera part contra els QUÍMICS. Les dades no enganyen: 22 rucks perduts per 5 guanyats. Així és impossible guanyar un metre. Això no es tot; hem tingut al nostre favor 8 cops de càstic, la majoria al camp contrari i no hem tret profit. Després de perdre la primera part 27 a 0, els nostres jugadors s’han possat una mica les piles i jugant la pilota  a la mà, per fi han arribat a la linea de marca contrària. També ha ajudat les sustitucions de l’equip cadet dels Químics (perdó, volia dir infantil, no sé en que estaria pensant).

No perdem l’esperança, l’equip segueix sent molt inexpert. Estem en el bon camí. L’equip no baixa els braços i dona tot el que té gairebé sempre. Hem de treballar molt encara: No podem perdre tants rucks i no podem regalar pilotes quan som placats, fent passes sense mirar si tenim companys a la vora.

 

CR Tarragona: Antonio, Marc G., Samu, Mateu, Kike, Cristian, Enric, Firmo, Nico (5), Pau (5+2+2), Alejo, Egor, Javi, Juan David i Marc Grau. També han jugat J. Lembo, Marc i Fede. Ricky lesionat, però ajudant a l’equip en moltes tasques.