Campionat Catalunya Infantil 2a Divisió

Dissabte 19 de gener al Complex Educatiu

VOLTORS CRT 68

XV DEL VALLÈS 0

 

(crònica de D Viña i foto de JM Escoda) Tercera victòria consecutiva del U16. Després de les aconseguides contra UES i SEL VILANOVA, arribà el partit amb el XV VALLÈS, un equip plè de jugadors novells amb molt caràcter i molta agresivitat i que no es van rendir mai davant la superioritat manifesta dels VOLTORS.

 

Continuant amb l’alta assistència als entrenaments i l’actitud i mentalitat guanyadora que ens acompanya des de fa un parell de mesos, la concentració màxima i les ganes des del primer minut d’imprimir un ritme altíssim de joc van fer que aviat les armes del XV s’esvaissin i els assajos del CRT anessin caient una rere la altra. Durant la primera part marques de Alejo, Lembo (2), Riki, Llauradó (la primera del seu historial) i Torné. Per tant, joc de mà com sempre i davantera arribant al recolzament en fases obertes. El resultat final a la primera part de 30-0.

 

Posteriorment, fruit del relaxament el ritme baixà però les marques arribaven igual, aquest cop per part de Hanrath, Escoda, Hugo, Limón, Alejo i Mario (marca espectacular des de la 22 pròpia amb 4 fases incloses i un total de 19 passades per arribar a marca). La segona part amb 3 transformacions d’un cada cop millor xutador com l’Alejo, un dels capitans agafant galons de l’equip. Al final un resultat de 68-0. L’quip aprofità per dur a terme totes les jugades de cops, touche, melé, i jugades de línia que portava entrenant des de feia dies, amb resultats dispars, però que de ben segur que en el pròxim partit a casa contra el Girona milloraran en la seva execució.

 

Pels VOLTORS CRT van jugar: Joaquim, Lembo i Guillem a la primera línia; Dani i Hanrath de segones; la tercera línia la van formar Ricky, Hugo i Alejo jugant de clau; Pol i Escoda en la posició de mitjos; i la línia de tres-quarts formada per Limón, Soto, Edu, Torné i Mario de fullback. Des de banqueta va entrar Dídac.