1898272 240095779503552 549181582 nAquest dissabte al matí els Infantils Sub16 del Rugby Tarragona han tornat a guanyar amb un ampli marcador (54-17) davant els jugadors del XV del Vallès en el partit corresponent a novena jornada de lliga. La crònica del partit per Pere Fortuny:
“Una altra vegada els Voltors Sub 16 ens han ofert un bon matí de rugby, i és que ja ens hi estem acostumant. Només començar el partit, ja s’ha vist que no seria una tasca senzilla. El XV del Vallès ha sortit apretant i amb l’avantatge de tenir més pes, s’ha posat pel davant al marcador. És a partir d’aquest moment que el Tarragona ha començat a fer un joc ràpid i agressiu, cosa que sumada al moviment de la pilota i la velocitat dels jugadors, s’ha aconseguit empatar i després posar-se al davant al marcador. Molt bona primera part del Rugby Tarragona que ha acabat amb un bon avantatge i bona feina de la primera línia que ha aconseguit parar en diverses ocasions les embestides del XV del Vallès.
La segona meitat ha estat més fluixa per part del Tarragona. S’han rebut un parell de marques, però la reacció ha estat molt bona i els Voltors han respost amb amb dues marques més al final del partit, demostrant que tenen orgull, lluitant fins al final del partit. Felicitats nois i entrenadors!”