img-20140222-wa0005
Ahir dissabte 22 de febrer els Infantils del Rugby Tarragona van vèncer al Sant Cugat B amb un resultat de 19 a 26. La crònica del partit ha anat a càrrec del  seu delegat Pere Fortuny.
“Ahir els Sub 16 jugaven un partit molt important, ja no tant pel resultat, sinó pel fet que ahir, van jugar els mateixos jugadors, que tant han patit durant el començament de la temporada i que tal com van demostrar ahir, s’han refet de les patacades que van rebre, i com s’han refet!
Ahir van guanyar al Sant Cugat B, un partit on es jugaven la 4a posició i amb això la possibilitat de jugar una de les semifinals, però cal tenir en compte que a falta d’un partit de la lliga regular, encara està tot per decidir.
Tal i com ens tenen acostumats, els Voltors, van començar bastant fluixos, i el Sant Cugat amb un joc molt ordenat i bons placatges es va avançar en el marcador. El partit es posava dificil, els Voltors no podien fer el seu joc, el Sant Cugat continuava jugant molt a prop de la linia de 22 del Rugby Tarragona, però a poc a poc, els nostres es van anar refent i van començar a avançar metres fins a convertir una marca que ens va posar per davant al marcador, 5 – 7. Però Sant Cugat no va afluixar i vàrem arribar al descans 12-7 en contra que a la represa es va convertir ràpidament en un 19-7. Tot indicava que ja no tiraríem el partit endavant.
Però, els Voltors, van treure la seva rauxa, i jugant molt concentrats i donant-ho tot, van aixecar el partit. Els últims 20 minuts van ser d’una gran intensitat, bona defensa i bon moviment de la pilota, aprofitant les bandes. Recolzats en tot moment pels seus entrenadors i els pares i mares que ens van acompanyar, van acabar guanyant el partit amb el resultat final de 19-26.
Felicitats i moltes gràcies jugadors, entrenadors, mares i pare”