A l’acabar el matí de dissabte semblava que aquest seria un explèndit cap de setmana pel CRT però els 2 equips SÈNIORS no s’ha acabat d’apuntar a la festa.

 

Els INFANTILS van imposar-se sense problemes al XV VALLÈS per 68 a 0 en partit jugat sota la pluja al Complex Educatiu. Tercera victòria consecutiva que mostra la bona feina que estan fent als entrenaments.

 

Els CADETS ens van donar la gran alegria del cap de setmana doncs va arribar la primera victòria a Primera de la temporada després de superar al SITGES a casa seva per 16 a 20 amb un assaig final tarragoní als darrers instants del partit. Un gran premi per l’equip que va viatjar sense dos dels seus jugadors destacats aquesta temporada (Guillem i Adolfo) i reforçat amb alguns jugadors U16 (Juanda i Pau). MOLTES FELICITATS!!

 

Dissabte a la tarda a Martorell ha jugat l’equip femení, CATALUNYA SUD, que visitaven el camp del XV MONTSERRAT. La victòria ha estat per les locals amb un contundent 59 a 0.

 

Arribava diumenge i el SÈNIOR ha viatjat a Badalona per jugar contra els DRACS SANTA COLOMA, 5ens classificats. L’empat final 8 a 8 no ha satisfet gens als VOLTORS que veuen retallada la distància vers els seguidors (SEL i CRUC). De paraules de l’entrenador Diego les dues claus per no haver tret un resultat millor han estat una touche que no ha funcionat en tot el partit i un camp molt estret que no ha permès el joc de tres-quarts tarragoní.

 

Els altres resultats de Segona Catalana:

 

CR PARETS 9

CASTELLDEFELS 16

 

CR ALELLA 29

GARROTXA RC 0

 

RC MARTORELL 12

REUS DEPORTIU 18

 

SEL VILANOVA 86

CNPN ENGINYERS 5