Aquest darrer dissabte del mes de maig, els petits voltors de l’Escola del Rugby Tarragona, viatjaren a L’Hospitalet i Sant Boi per participar en la darrera trobada d’escoles d’aquesta temporada. El camp de La Feixa Llarga (Hospitalet) aplegà als més petits (S6-8) fins a S12; els més grans (S14) van jugar a les pistes esportives Constantí Miranda de la UESantboiana amb els de la seva categoria.

L’expedició tarragonina va viatjar amb 8 jugadors S6-8, 8 S10, 9 S12 i 10 S14, un total de 35 nens i nenes, que juntament amb les seves famílies ompliren el bus del Tarragona. Llegim com va anar la jornada a les cròniques redactades pels responsables de cada categoria.

Els S6-S8 per Òscar Quintela:

Els mini Voltors van jugar barrejats els 3 equips que van presentar jugadors: SantBoi (16), Tarragona (8), Hospitalet (1) i Badalona (1). Entre tots els nens i nenes es van organitzar 4 equips que van jugar tots entre ells. Pels S8 del Tarragona van jugar: Emilio, Àlex, Damián, Hugo, Álvaro, Olaya, Nathan i Martin.

Els S10 per Àngel:

Ahir va ser segurament la millor Trobada de la temporada pels nostres S10. Els nostres nois van xalar de valent jugant amb BUC, UES i HOSPI, tot i només disposar de 8 jugadors i no tenir jugadors de refresc. Dels 3 partits de 7×7 minuts els prebenjamins van començar imposant-se al BUC per 5 a 2 assajos amb un joc ordenat, tot i que quan es llançaven a l’atac, descuidaven la defensa. Després, una clara derrota contra SANTBOI, per unes quantes marques a 1, i per finalitzar la jornada una nova victòria davant HOSPI-BADALONA per moltes marques a 1. UNa jornada molt satisfactòria on vàrem poder veure una progressió en els nois i una entrega sensacional. Pels S10 van jugar: Marc, Blai, Jordi, Sean, Magí P, Àngel, Iñaki i Magí V.

Els S12 per Alex Satué:

els voltors van mostrar la cara i la creu d’aquest esport. Després d’un bon primer partit contra BUC en el que van perdre per un resultat ajustat, però amb bones fases de defensa i atac a la primera part, al segon partit contra Hospitalet van desaparèixer del camp baixant els braços. Després d’una petita reunió del propis jugadors, ells mateixos van decidir que això no els hi podia tornar a passat, i va ser aleshores St Boi qui va patir per endur-se la victòria, ja que els nostres jugadors van donar el màxim d’ells mateixos i van mantenir durant tota la segona part a l’equip de l’UES al seu camp fent dues marques, tot i que van ser insuficients per compensar les tres rebudes a la primera part. Al final, bones sensacions i cares de satisfacció a la cara dels nostres jugadors que van acabar donant-ho tot. Pels S12 van jugar: Jaime, Pablo, Nandy, Dídac, Adrià, Leo, Francesc, Nico i Arnau. Agraïr l’ajut del jugador cadet, Dani Villacampa, que va acompanyar-nos en aquesta trobada.

Els S14 per David García:

Pocos chicos estuvieron disponibles entre los alevines para la jornada, pero todos teníamos ganas de pasar un buen día de rugby y seguir aprendiendo y probando cosas nuevas. Con buen rollo los distintos equipos nos dejaron algunos chavales para que nos echaran una mano, pero entre eso y que los voltors que asistieron tenían menos experiencia y debían jugar en posiciones que no eran las suyas, la mañana empezó estando un poco desubicados. Sin embargo, fueron de menos a más según se iban adaptando a las circunstancias e iban encontrando su juego. Los dos primeros minipartidos, ambos contra Sant Boi, acabaron con derrotas abultadas. Demasiadas piezas que tenían que encontrar aún su sitio. Los partidos fueron equilibrándose, aunque aún se cosechó otra derrota contra Hospitalet. Frente a BUC el partido fue muy igualado y, de hecho, no tenemos claro quién ganó, ya que el resultado tampoco nos importaba mucho. El último partido, contra el combinado Terrassa-Badalona, trajo una amplia victoria para los tarraconenses, con lo que el sabor de boca con el que nos marchamos a casa fue muy bueno. Los muchachos descubrieron algunas posiciones nuevas, se compenetraron muy bien con los chicos de otros equipos y debieron asumir responsabilidades que normalmente no les corresponden, así que fue un día muy bueno en cuanto a su experiencia rugbística. Además, el bueno de Roberto Blanco vino a echar una mano (¡muchas gracias man!) y vivió su primer viaje con el Tarragona como parte del cuerpo técnico. ¿Qué más se puede pedir? Alevines (U16): Adrià, Albert, Andy, Francesc, Salva, Álex Pascual, Álex Álvarez, Joaquín, Juanda y Marc.