inef seniorsAquest diumenge 26 de gener de 2014 els sèniors del Rugby Tarragona han caigut davant INEF Lleida en un partit advers que s’ha saldat amb tres lesionats del Tarragona. La crònica del partit ha anat a càrrec de Dani Roca:

“Aquest diumenge hem pogut veure un Tarragona molt ordenat i amb voluntat de millorar el seu joc. A la primera part el Tarragona ha sortit amb molta empenta i lluita. Tot i així, els de Lleida, son qui han fet els primers assajos en el 15 i el 21, però el Tarragona no s’ha arronsat i en el minut 24 ha fet el seu primer assaig que començava a igualar el matx.
Però en el minut 30 ha caigut la desgràcia sobre el Tarragona, els jugadors Andrés Lechuga i Erik Puig han xocat mentre placaven el mateix jugador. Tots dos han hagut de rebre punts per les lesions ocasionades per l’impacte. Aquest traumàtic fet ha descolocat els Voltors, i tot i que la primera part  ha acabat amb un 24-5 que encara es podia remuntar, durant la segona part no han pogut superar el desconcert.
Hem de reconèixer que els nostres han jugat molt ordenats, i que l’àrbitre ha estat molt estricte amb nosaltres, cosa que ha obert més la ferida de la desconcentració pels lesionats. No obstant, la derrota ha acabat sent justa, encara que el resultat no reflecteix la igualtat del partit, un 65-12 masa abultat per la realitat del partit. Esperem i desitgem una ràpida recuperació a l’Andres i l’Eric, perquè tornin a gaudir del rugby amb nosaltres.”